Kartoffelsuppe med hvidvin og porre

Kartoffelsuppe med hvidvin og porre, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

SuppeRet : Suppe - Diverse supper

Hovedingrediens : Rodfrugter - Kartofler

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Marianne

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
5-600 g.kartofler
1 porre
2 fedhvidløg
1.5 dl.hvidvin
3 dl.vand
1 bouillonterning, høns
1 bouillonterning, grøntsag
1 dl.cremefine (eller fløde og mælk)
 salt
 peber
 evt.lidt rosmarin
1 pakkebacon tern
 
Opskrift:
Man kan enten bruge kogte kartofler eller firske. Disse skæres i tern og koges møre i hvidvin, vand og bouillon.

Bacon steges på en pande til den er sprød og atges over på en tallerken.

Porre og hvidløg hakkes og svitses i baconfedtet. porre og hvidløg kommes i gryden med kartofler. P
anden koges af med lidt vand som også kommes i gryden.

Dette koges sammen et kvarters tid.

Derefter tilsættes cremfine, salt og peber.

Man bruger en stavblender nede i gryden, og derefter er suppen klar til at blive serveret. Drys bacon på toppen :)





karakterer:
Opskriften er vist 14852 gange,
og udskrevet 305 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu