Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Laksesoufflé med pernodsauce

Laksesoufflé med pernodsauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Souffle - Soufle

Hovedingrediens : LakseFisk - Diverse laks

Ukendt oprindelseslandKilde : Hjerting laks

Indsendt :





Ingredienser:
300 g.fersk laks u/skind og ben
100 g.sej u/skind og ben
1 spsk.koncentreret tomatpuré
4 dl.fløde
3 storeæg
 salt
 peber
 lidt cayennepeber
 
 Sauce:
1 dl.hvidvin
2 dl.fiskebouillon
1/2 dl.pernod eller hvid vermouth
2 1/2 dl.piskefløde
 salt
 peber
 
 Tilbehør:
4 spsk.fintskåret purløg
 nykogte gulerødder
 brød
 


Opskrift:

Blend fiskekødet med tomatpuré, til det er akkurat jævnt. Rør fløde og æg i, og smag til med krydderier. Pensl små portionsforme godt med smeltet smør, og fordel farsen heri. Stil formene i vandbad, og bag dem i en forvarmet ovn på 170° i ca. 40 minutter, til de er hævede og gennembagte. Lad formene stå i ovnen, lige til de skal serveres. Imens souffléerne bages, koges ingredienserne til saucen ind til en passende konsistens. Saucen smages til. Ved serveringen vendes souffléerne ud på varme tallerkner, og saucen hældes over. Drys godt med gulerødder og purløg, og servéres med brød.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.5    (3 stemmer)

Opskriften er vist 13748 gange,
og udskrevet 301 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu