Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Italian Capezzoli di Venere. Venus brystvorder

Italian Capezzoli di Venere. Venus brystvorder, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

KonditoriRet : Konditori - Diverse Konditorkager

Hovedingrediens : Nødder - Kastanier

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : A.G.L

Indsendt :





Ingredienser:
340 g.hakket mørkt chokolade af god kvalitet
450 g.kastanier fra dåse drænet
6 spsk.blødt smør
1.25 dl.sukker
70 cl.brandy
 Vaniljeessens
340 g.hvid chokolade
 Rød frugtfarve
 


Opskrift:

Smelt den mørke chokolade over et vandbad.
Kør kastanjerne i en foodprocesser til de er blevet en lind pure.
Smør og sukker køres sammen, og kastanjepuren, brandyen og vaniljen tilsættes.
Rør den smeltede chokolade i og stil cremen i køleskabet indtil den er så kold at man kan arbejde med den i hænderne.
Rul cremen til kugler ca 1 cm i diameter
Fra den hvide chokolade tages 30 g til temperering og 30 g til pynt.
Rasten af chokoladen smeltes over vandbad ved lav temp. ca 40c.
Tilsæt de 30 g for temperering og rør rundt indtil massen er flydende men ikke varm.
Hver kugle dyppes helt i den hvide chokolade og placeres på bagepapir til de er størknet.
De sidste 30 g hvid chokolade smeltes og tilsættes frugtfarve indtil farven er pink. Placer en klat på toppen af hver kugle og lad den størkne før servering.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 4485 gange,
og udskrevet 42 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Ivan  -  2016-11-23 07:09:01
kan det være rigtigt, at der skal bruges en hel flaske brandy? Det virker voldsomt