| |
|
Halloween kage- dragebræk
Halloween kage- dragebræk, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Alletiders Kogebog
|
KagerRet : Kager - Kager - Diverse
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel
Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Nej det er den ikke
Indsendt af : Monica elsker kage
Indsendt :
| |
|
|
400 | g. | hvedemel400 g. hvedemel | 250 | g. | smør eller margarine250 g. smør eller margarine | 300 | g. | sukker300 g. sukker | 3 | | æggeblommer3 æggeblommer | 1 | tsk. | bagepulver1 tsk. bagepulver | 2.5 | dl. | mælk2.5 dl. mælk | 100 | g. | flormelis100 g. flormelis | 1 | spsk. | kogende vand1 spsk. kogende vand | | | grøn frugtfarve grøn frugtfarve | | | sorte lakrissnøre sorte lakrissnøre | | | |
| |
1. Blødgør smørret og rør det godt sammen med sukker til det er hvidt.
2. Rør æggeblommerne i EN ad gangen. Sigt hvedemel og bagepulver i smørblandingen og rør det sammen med mælk.
3. kom dejen i en smurt bradepande og bag kagen ca. 15 minutter ved 200 Grader midt i en forvarmet ovn(varmluft 180 grader).
hvis kagen ikke er helt færdig så giv den ca. 20 minutter mere, Hold øje med den!
4. Bland Frugtfarven, flormelis og det kogende vand sammen. Så det bliver til en cremet og lækker glasur. og hæld det på sammen med lakrissnørene
Tips:
Tilsæt 75 gram marshmallows til kagedejen. så bliver den dejlig klumpet.
|
|
Bedømmelse af denne opskrift:
4.8
(49 stemmer)
Opskriften er vist 12867 gange, og udskrevet 135 gange.
| |
|
|
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
|
|