Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Laks i mayonnaise

Laks i mayonnaise, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : LakseFisk - Diverse laks

Ukendt oprindelseslandKilde : Hjerting laks

Indsendt :





Ingredienser:
1 kg.udskåret laks
300 g.mayonnaise
3-4 skiverferskrøget laks
3-4 trøfler
 
 Gelé:
3 dl.fiskesuppe
5 bladehusblas
3 tomater
200 g.frosne ærter
6 farserede æg
 


Opskrift:

Den rengjorte laks dampes mør i et smurt fad eller folie i ovnen ved 160 gr. i ca. 1 time eller koges i fiskelage. Fisken løsnes, mens den endnu er varm fra skind og ben. Fileterne afkøles og lægges derefter på et tyndt lag mayonnaise og dækkes med resten af mayonnaisen, der pyntes med ferskrøget laks i strimler og udskårne trøfler.
BR> Fiskesuppen sies og stivnes til gelé. Den hakkes og lægges rundt om fisken. På gelèen arrangeres skiftevis halve, udhulede tomater fyldt med grønærter og farserede æg.

Farserede æg:
Hårdkogte, pillede æg deles på tværs, hvorefter man skærer en snitflade af hver æggehvide, så den kan stå. Blommerne tages ud og røres med mayonnaise eller rå æggeblomme, salt, paprika og finthakket persille til en blød masse, der fyldes i sprøjtepose og sprøjtes i æggehviderne igen.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.2    (3 stemmer)

Opskriften er vist 10765 gange,
og udskrevet 92 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu