rullet lammebryst, ca. 1 kg1 rullet lammebryst, ca. 1 kg
2
tsk.
tørret basilikum2 tsk. tørret basilikum
salt salt
peber peber
1
kg.
kartofler1 kg. kartofler
2.5
dl.
piskefløde2.5 dl. piskefløde
1
løg1 løg
reven peberrod reven peberrod
1
spidskål1 spidskål
1
spsk.
smør1 spsk. smør
rødløg til pynt rødløg til pynt
Opskrift:
Stegen gnides med salt, peber og basilikum.
Stegen lægges på en rist over bradepanden.
Kartoflerne skrælles og skæres i tynde skiver.
Lægges i et smurt ildfast fad sammen med fintsnittet løg.
Fløden koges op i en gryde, smages til med salt og peber.
Peberrod rives over kartoflerne.
Rullestegen og kartoflerne sættes i ovnen ved 180°C i ca. 1 1/4 time.
Spidskålen deles i fire på langs. koges 5 min. i vand tilsat salt og smør.
Pyntes med lidt finthakket rødløg.
Serveres med Spidskål, peberrodskartofler og rødløg.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 5
(1 stemmer)
Opskriften er vist 7442 gange, og udskrevet 183 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider