Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Ajo blanco, kold mandel suppe

Ajo blanco, kold mandel suppe, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

SuppeRet : Suppe - Diverse supper

Hovedingrediens : Nødder - Mandler

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Ikke fryse egnet

Indsendt af : A.G.L

Indsendt :





Ingredienser:
2-3 skiverhvidt afskorpet brød
 Vand til opblødning
200 g.mandler
4-5 fedhvidløg
10 spsk.ca. 1 1/4 dl ",","jomfruolivenkerneolie
4 spsk.tør sherry
2 spsk.sherry eddike
 Salt
2 dl.vand
 
 Tilbehør:
 Vindruer - rosiner eller æblebåde
 


Opskrift:

Skær brødet i tern og opblød det i vand.
Mandlerne smuttes og hakkes derefter sammen med brødet og hvidløget i en foodprocessor.
Olie, sherry og eddike tilsættes og suppen blendes helt glat.
Tilsæt vand indtil suppen har den rette konsistens og, smag til med salt.
Suppen serveres iskold og med tilbehøret.


Tips:

Suppen kan med fordel tilsættes lidt god ristet spansk serranoskinke ved serveringen. Ønskes suppen helt glat kan den presses gennem en sigte.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.7    (3 stemmer)

Opskriften er vist 8821 gange,
og udskrevet 89 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu