ca. 1 1/4 dl ",","jomfruolivenkerneolie10 spsk. ca. 1 1/4 dl ",","jomfruolivenkerneolie
4
spsk.
tør sherry4 spsk. tør sherry
2
spsk.
sherry eddike2 spsk. sherry eddike
Salt Salt
2
dl.
vand 2 dl. vand
Tilbehør: Tilbehør:
Vindruer - rosiner eller æblebåde Vindruer - rosiner eller æblebåde
Opskrift:
Skær brødet i tern og opblød det i vand.
Mandlerne smuttes og hakkes derefter sammen med brødet og hvidløget i en foodprocessor.
Olie, sherry og eddike tilsættes og suppen blendes helt glat.
Tilsæt vand indtil suppen har den rette konsistens og, smag til med salt.
Suppen serveres iskold og med tilbehøret.
Tips:
Suppen kan med fordel tilsættes lidt god ristet spansk serranoskinke ved serveringen.
Ønskes suppen helt glat kan den presses gennem en sigte.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 3.7
(3 stemmer)
Opskriften er vist 9244 gange, og udskrevet 116 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider