Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Tomatsuppe med hvidvin og ingefær

Tomatsuppe med hvidvin og ingefær, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 Pers.

SuppeRet : Suppe - Tomatsuppe

Hovedingrediens : -

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : ja

Indsendt af : Marianne

Indsendt :



Ingredienser:
1 stort løg
2 gulerødder
6 fedhvidløg
4 spsk.revet ingefær
1 frisk chili
3 tomater
4-5 dl.hvidvin
1 ds.flåede hakkede tomater
 evt.champignoner
 salt
 pebber
 oregano
 timian
 
Opskrift:
Hak løg, tomater champignoner og gulerødder groft .
Hak hvidløg og chili fint.
Riv frisk ingefær på rivejern.

Hæld lidt olie i en gryde og svits løg, gulerødder, champignoner,hvidløg, chili og ingefær.

Kom både de friske tomater og de flåede i gryden. Kom hvidvin, salt, pebber, timian og oregano i gryden og lad det simre i en times tid.

Efter det har simret, bruges en stavblender nede i suppen, så suppen pureres.

Tips:

super sund, lækker og mættende suppe :)

karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 7778 gange,
og udskrevet 93 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu