Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Skildpadde Mousse

Skildpadde Mousse, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 5 portioner 

Kold DessertRet : Kold Dessert - Dessertmousse

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : nej

Indsendt af : Nana H

Indsendt :





Ingredienser:
350 g.Toms Skildpadder
3 past. æg
60 g.sukker
2.5 dl.piskefløde - letpisket
 Daim chokolade
 


Opskrift:

Smelt skildpadderne over vandbad, køles derefter af uden at stivne helt, men konsistensen må gerne være cremet/karamel agtig. Pisk æg og sukker, til æggesnaps, ca 5 min.
Vend derefter de smeltede og delvist afkølede skildpadder i æggesnapsen og vend derefter den let piskede flødeskum i blandingen. Fordel moussen i 5 portions forme og sæt gerne på køl i et døgn (for bedst konsistens)
Før servering tilsæt flødeskum og hakket daim oven på (giver lige lidt ekstra)







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 9042 gange,
og udskrevet 150 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

  -  2018-11-13 21:04:16
Er det hele æg?


Nana H  -  2012-02-21 14:14:42
ja den er bare så lækker. Kan også anbefales at komme i en lagkage. Men pas på man bliver afhængig :)


Birgit Tronier  -  2011-03-24 10:55:59
En suveræn god og nem dessert. Den smager bare så skøøøøøøøøøøønt.