Cheesy Pull Apart hvidløgsbrød

Cheesy Pull Apart hvidløgsbrød, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 Pers.

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Tilbehør

Hovedingrediens : -

Ukendt oprindelseslandKilde : Per K.

Indsendt :      Red:

Cheesy Pull Apart hvidløgsbrød, billede 4 Cheesy Pull Apart hvidløgsbrød, billede 1 Cheesy Pull Apart hvidløgsbrød, billede 2 Cheesy Pull Apart hvidløgsbrød, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
1 surdejsbrød evt. skagensbrød
 
 Hvidløgssmør:
150 g.smør
3 fedhvidløg
 Persille, frisk
 Lidtsalt
 
 Ost:
100 g.cheddar
100 g.revet ost, mozzarella
 
Opskrift:
Rør blødt smør med presset hvidløg, finthakket persille og evt. Lidt salt, pas på med saltet da osten også er salt.

Cheddar rives og blandes med revet mozzarella.

Skær brødet i skiver uden at skære helt igennem den ene vej, og igen den anden vej så du ender med firkantede stykker der stadig sider på skorpen i bunden.

Fordel først kryddersmørret i revnerne i brødet så der er smør på alle flader, fordel bagefter osteblandingen.

Nu er brødet klart til at komme i ovnen ved 180 grader C: alm. Ovn i 25 minutter. Brødet kan også sættes til side og ”bages” senere.

Passer perfekt til en grillaften eller tagselvbord i stedet for eller sammen med hvidløgsflutes, del evt. brødet i mindre stykker ved servering.

Tips:

Kan genopvarmes ved 180 grader C. alm ovn i ca 15 minutter.


karakterer:
Opskriften er vist 2534 gange,
og udskrevet 48 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu