Laks med pasta, skorzonerødder, svampe og estragon

Laks med pasta, skorzonerødder, svampe og estragon, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : LakseFisk - Laksefilet

Ukendt oprindelseslandKilde : Hjerting laks

Indsendt :

Ingredienser:
600 g.laksefilet
400 g.blandede svampe
2 rødløg
200 g.skorzonerødder
1 spsk.frisk estragon
5 dl.fløde
 olie
 salt
 peber
 citronsaft
500 g.frisk pasta
 
Opskrift:
Rist de hakkede grønsager på panden, hæld fløden på og tilsæt hakket estragon. Noget af fløden kan evt. erstattes af mælk. Lad saucen koge tyk, og smag til med salt, peber og citronsaft.

Pastaen koges efter pakkens anvisning, og laksefileterne (uden skind) skæres i tern. Vend kogt pasta og laks i grønsags-/flødeblandingen, og varm det hele godt igennem, til laksen er færdig.

Til denne ret serveres groft brød.


karakterer:
Opskriften er vist 12344 gange,
og udskrevet 388 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.8    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu