Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Laks med pasta, skorzonerødder, svampe og estragon

Laks med pasta, skorzonerødder, svampe og estragon, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : LakseFisk - Laksefilet

Ukendt oprindelseslandKilde : Hjerting laks

Indsendt :





Ingredienser:
600 g.laksefilet
400 g.blandede svampe
2 rødløg
200 g.skorzonerødder
1 spsk.frisk estragon
5 dl.fløde
 olie
 salt
 peber
 citronsaft
500 g.frisk pasta
 


Opskrift:

Rist de hakkede grønsager på panden, hæld fløden på og tilsæt hakket estragon. Noget af fløden kan evt. erstattes af mælk. Lad saucen koge tyk, og smag til med salt, peber og citronsaft.

Pastaen koges efter pakkens anvisning, og laksefileterne (uden skind) skæres i tern. Vend kogt pasta og laks i grønsags-/flødeblandingen, og varm det hele godt igennem, til laksen er færdig.

Til denne ret serveres groft brød.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.8    (2 stemmer)

Opskriften er vist 11451 gange,
og udskrevet 352 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu