Spiselig adventskrans

Spiselig adventskrans, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

KagerRet : Kager - Gærkage

HøjtidJul

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
75 g.smør
0.5 dl.piskefløde
25 g.gær
2 æg
1 spsk.Sukker
300 g.hvedemel
 
 Fyld:
75 g.smør
75 g.sukker
30 g.mandler grofthakket
 Evt.lidt mandelessens
 
 Pensling:
1 æg
 Perlesukker/Tesukker
 Flækkede mandler
 
 Flormelisglasur
 
Opskrift:
Smelt smørret og bland fløden i. Lad det blive fingervarmt, før gæren udrøres heri. Pisk æggene i. Tilsæt sukkeret, kom melet i lidt af gangen og ælt dejen godt. Sæt den til hævning i 40 minutter.

Del dejen i tre portioner og rul hver til en lang tynd plade, 5-6 cm bred. Rær fyldet sammen og smør det på hver af de tre plader. Fold dejen sammen om fyldet og flet de lange stænger sammen. Fold fletningen til en krans på bagepapir lagt på bagepladen. Pensl med æg og drys med tesukker og mandler. Lad den efterhæve 15 minutter.

Bag kransen midt i ovnen ved 200 grader C i 25-30 minutter.

Pynt med glasur og bånd. Sæt lys i inden servering.

Tips:

Bag adventskransen til den 4. søndag i advent, så alle lysene kan tændes på en gang.





karakterer:
Opskriften er vist 2588 gange,
og udskrevet 129 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu