Extrem Banan med kokos glasur

Extrem Banan med kokos glasur, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 12 Pers.

Kager i formRet : Kager i form - Diverse kager i form

Hovedingrediens : Frugt - Banan

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Ja

Indsendt af : Dorthe Henriksen

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
 Kagen:
500 g.Sukker
450 g.hvedemel
300 g.Flydende margarine
4 Æg
4 tsk.Vaniljesukker
4 tsk.Bagepulver
4 dl.Mælk
3 Bananer
 
 Glasur:
200 g.flydende margarine
7 spsk.Færdiglavet stærk kaffe
2.5 spsk.Kakao
3 tsk.vaniljesukker
100 g.Kokosmel
375 g.Flormelis
 
Opskrift:
Kagen:
Sukker og æg piskes godt.
Mel, vaniljesukker, bagepulver blandes.
Sigt melblandingen i sukkermassen med en si.
Mælk og flydende margarinen hældes i.
Mos bananerne med en gaffel, til der ikke er klumper. Kom mosen i dejen. og rør godt rundt
Kom dejen på en enten med bagepapir eller en velsmurt bradepande.
Bag kagen i ovnen ved 180 grader i varmluft i ca. 30 min.

Glasuren:
Alle ingredienser kommes i en gryde.
Lad det komme op og koge, tag det af blusset.
Kom glasuren på kagen når den kommer ud af ovnen.

Tips:

Spises helt afkølet, da den godt kan være lidt vammel når den er lun. Plejer at stille den i køleskabet, så er den perfekt.

Et lille tip:
Børnene elsker den især hvis man lige drysser tuttifrutti på inden glasuren er størknet. Velbekomme





karakterer:
Opskriften er vist 5021 gange,
og udskrevet 93 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu