Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Pudim af kondenseret mælk

Pudim af kondenseret mælk, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 8 Pers.

Kold DessertRet : Kold Dessert - Diverse kolde desserter

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Ikke fryseegnet

Indsendt af : Ingrid

Indsendt :


Pudim af kondenseret mælk, billede 4 Pudim af kondenseret mælk, billede 1 Pudim af kondenseret mælk, billede 2 Pudim af kondenseret mælk, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
1 ds.kondenseret mælk (kan købes hos alle etniske grønthandlere)
 Mælk (Genbrug dåsen fra den kondenserede mælk.)
3 æg
3 spsk.sukker til karamellisering.
 


Opskrift:

Bland kondenseret mælk, alm. mælk og æg og pisk eller put det i en blender, og lad den blende i ca. 3 min.

Smelt sukkeret på en pande eller en form med hul i midten. Når sukkeret er helt smeltet, hældes der en lille sjat vand i. (varmt) Sørg for hele bunden af formen er dækket af karamellen.

"Mælkeblandingen" hældes i og bages i ovnen i ca 40 min i vandbad. En god ide er at lægge noget sølvpapir ovenpå, så kagen ikke bliver alt for mørk på toppen. Efter ca 30 min, fjernes sølvpapiret og kagen bages færdig, til den ikke længere klistrer på en kniv eller lign.

Lad randen køle af, og når den bliver lunken, tages den ud af formen. Sæt den derefter i køleskabet til afkøling i mindst 4 timer. Voilá!

Lækker dessert fra Brasilien.

Tips:

Nydes bedst afkølet.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.7    (3 stemmer)

Opskriften er vist 18174 gange,
og udskrevet 67 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Per  -  2012-09-07 10:57:42
Der mangler grader på opskriften. Vi bagte den ved 160 grader C i 1 time og 20 minutter


Per  -  2012-09-07 10:48:55
Minder meget om karamelrand.