Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Dampet laks med hummersauce

Dampet laks med hummersauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : LakseFisk - Laksefilet uden skind

Ukendt oprindelseslandKilde : Hjerting laks

Indsendt :


Dampet laks med hummersauce, billede 4 Dampet laks med hummersauce, billede 1 Dampet laks med hummersauce, billede 2 Dampet laks med hummersauce, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
800 g.laksefilet uden skind
 citronsaft
 salt
½ dl.hvidvin
 lidt olie eller smør til at smøre fadet
 
4 dl.hummersuppe
 evt. jævning
 


Opskrift:

Laksestykkerne fordeles i et smurt fad. Hæld lidt citronsaft over stykkerne. Hæld lidt vand i fadet og drys med lidt salt.

Dæk fadet med folie og stil det i ovnen ved 200 grader C. alm. ovn ca. 20 minutter.

Hummersuppen koges og jævnes til en cremet sauce.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.6    (11 stemmer)

Opskriften er vist 42101 gange,
og udskrevet 1132 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Kirsten  -  2007-12-09 19:22:34
Læg fisken på en bund af gulerødder i stave, forårsløg/porrer, pastinakker, champignon.


matias  -  0000-00-00 00:00:00
hvordan laver man hel dampet laks