Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Orangegravad laks med tomatsauce

Orangegravad laks med tomatsauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : LakseFisk - Garvet laks

Ukendt oprindelseslandKilde : Hjerting laks

Indsendt :





Ingredienser:
1 stk.laks skåret i filet
100 g.salt
100 g.sukker
1 tsk.st. hvid peber
 saften af en stor appelsin
1 bdt.hakkede dild
 
 Tomatsauce:
4 dl.creme fraiche 38%
 reven skal fra 1-2 appelsiner
3 dl.appelsinsaft
2 flåede tomater uden kerner, i små terninger
 salt
 peber
 


Opskrift:

Fiskefileterne drysses med blandingen af salt, sukker, peber og reven appelsinskal. Derpå hældes appelsinsaften over og til sidst kommes der dild på, og siderne lægges sammen på et fad.
Dette stilles i køleskabet i 2 døgn, hvorunder fisken af og til vendes.

Bland alle ingredienserne til saucen og brug denne som dressing.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 5579 gange,
og udskrevet 107 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu