Orangegravad laks med tomatsauce

Orangegravad laks med tomatsauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

ForretterRet : Forretter - Forretter med fisk og skaldyr

Hovedingrediens : LakseFisk - Garvet laks

Ukendt oprindelseslandKilde : Hjerting laks

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
1 stk.laks skåret i filet
100 g.salt
100 g.sukker
1 tsk.st. hvid peber
1 appelsin saften heraf
1 bdt.hakkede dild
 
 Tomatsauce:
4 dl.creme fraiche 38%
1-2 appelsiner reven skal heraf
3 dl.appelsinsaft
2 flåede tomater uden kerner, i små terninger
 salt
 peber
 
Opskrift:
Fiskefileterne drysses med blandingen af salt, sukker, peber og reven appelsinskal. Derpå hældes appelsinsaften over og til sidst kommes der dild på, og siderne lægges sammen på et fad.
Dette stilles i køleskabet i 2 døgn, hvorunder fisken af og til vendes.

Bland alle ingredienserne til saucen og brug denne som dressing.





karakterer:
Opskriften er vist 7106 gange,
og udskrevet 163 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu