Laksecarpaccio med kapers og grønne oliven

Laksecarpaccio med kapers og grønne oliven, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 8

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : LakseFisk - Laksefilet med skind

Ukendt oprindelseslandKilde : Hjerting laks

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
1 kg.laksefilet med skind
1 rød peberfrugt
1 gul peberfrugt
100 g.grønne oliven
2-3 spsk.kapers
1-2 finthakkede skalotteløg
0.5 dl.olivenolie
1 citron i tynde både
 salt
 peber
 
Opskrift:
Fjern benene fra laksefileten, evt. ved hjælp af en lille fladtang. Skær fileten ren for benrester, dæk den til med film, og læg den i fryseren i 1 1/2 - 2 timer. Pak peberfrugterne ind i stanniol, læg dem i et ildfast fad, og bag dem i en forvarmet ovn 220 grader i 1 time. Tag dem ud, og lad dem afkøle indpakket i stanniolen.

Hak oliven, kapers og skalotteløg helt fint. Tag laksen fra fryseren, og skær den i papirstynde skiver på tværs af fileten fra hoved mod hale. Anret stykkerne bredt ud i et lag på tallerkner eller et stort fad. Når peberfrugterne er helt afkølede fjernes stanniolen, og peberfrugterne renses fri for stilk, skind og kerner. Skær frugtkødet i småbitte strimler, og fordel det med oliven, kapers og løg over laksen. Dryp med en god olivenolie, og læg citronbåde ved.





karakterer:
Opskriften er vist 9343 gange,
og udskrevet 196 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu