Pisk sukker, smør og marcipan sammen med en el-håndpisker. Derefter piskes et æg i ad gangen. Når massen bliver let og luftig, bredes den ud i 1 cm. tykt rektangel på et stykke bagepapir.
Bunden bages i en 175 grader C. alm. ovn i ca. 15 minutter, til den er lysebrun. Tag den ud og lad den køle af.
Tips:
Dise bunde kan sprøjtes med sprøjtemarcipan af forskellig smag, eller f.eks. pistacie og dyppes/pensles med smeltet chokolade.
karakterer:
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.
Opskriften er vist 3980 gange, og udskrevet 67 gange.
Kommentarer
Per - 2011-06-18 20:55:44 Lad den køle godt af inden den skæres ud, gerne natten over i køleskab
lene - 2009-06-27 13:39:52 den er svær atskære ud i pæne stykker
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider