Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Den allerbedste Persillesauce

Den allerbedste Persillesauce , Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

SaucerRet : Saucer - Diverse Varme Saucer / Sovser

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : aniine

Indsendt :





Ingredienser:
 Lidtvand
0.5 grønsagsbouillon
2-3 dl.mælk
1 bdt.frisk hakket persille
0.5 tsk.sukker
2 spsk.Jævning (eller mel)
 


Opskrift:

Hæl vand i gryden, tilsæt derefter bouillon efter vandet er blevet lunkent.
Derefter tilsættes mælk.
Når det er varmet op, tilsættes persillen og derefter tilsættes sukker.
Jævningen tilsættes når sovsen koger, skal koge i 1 min.
Smages til med salt og pepper.


Tips:

Serveres typisk med stegt flæsk og kogte kartofler.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 3615 gange,
og udskrevet 46 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu