Den allerbedste Persillesauce
Indsendt af : aniine Indsendt : Red : |
|
|
Hæl vand i gryden, tilsæt derefter bouillon efter vandet er blevet lunkent.
Derefter tilsættes mælk. Når det er varmet op, tilsættes persillen og derefter tilsættes sukker. Jævningen tilsættes når sovsen koger, skal koge i 1 min. Smages til med salt og pepper. Tips: Serveres typisk med stegt flæsk og kogte kartofler. |
|
Opskriften er vist 4160 gange,
og udskrevet 82 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne