Kommentarer
Peder - 2012-11-06 16:09:14 den skal have varme og derefter omrørning så bliver den super. kan iørigt tilføje at det er god med rejer i.
hilsen Peder Roede
Diana - 2012-04-22 17:36:18 Synes den er kanon god... hverken klumper eller smager mærkeligt. En sovs jeg vil gøre brug af.. :)
hanne - 2012-02-06 17:43:06 Forfærdelig opskrift!! Klumpet, grumset, tynd sovs...
Bruno - 2011-09-07 18:30:33 har nu prøvet den, jeg syntes det smager super med mozzerella ost.
Jonathan - 2011-07-09 13:02:47 Det var en rigtig god opskrift. Vi bruge mozzerella ost, både frisk og revet. Det klumpede en smule, men hvis man følger opskriften, og putter lidt af i gangen, så virker det. Man skal bare have tålmodighed, den klumper og klistrer helt vildt i starten, men hvis man bare har tålmodighed og bliver ved med at røre, så går det, og når man er overbevist om at man har gjort noget forkert, fordi den bare ikke smelter, så bliv ved, det kommer:D
Vi begik så den fejl at putte 450 gram ost i. Det var da vidst lidt for meget, men vi fik det da til at virke. hehe
Mira - 2011-06-27 20:17:32 Har lige prøvet at lave den, den KLUMPER som gry skriver også selv om man kommer lidt i, tror ikke man kan bruge flødehawati, kom lidt i af gangen..
Anni - 2011-06-09 17:27:07 Jeg har aldrig haft problemer med opskriften, osten ska i lidt af gangen, lad være med at putte for meget i af gangen,så er det den ikke når at smelte ordenlidt og klumper.. Man skal også helst røre rundt i den hele tiden mens man laver den..
Gry - 2011-05-10 21:13:18 Møg opskrift...!!! Osten smelter ikk og klumper.. smager underligt..
|