Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Ostesovs

Ostesovs, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

DiverseRet : Diverse - Diverse

Hovedingrediens : Oste - Diverse oste

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Er ikke fryseegnet

Indsendt af : aniine

Indsendt :




Ingredienser:
 Vand
1 grønsagsbouillon
5 dl.mælk
0.5 revet fløde havarti
1 spsk.tørret oregano
 evt.skinketern
 


Opskrift:

Hæld ca. 1 cm vand i en tykbundet gryde og put grønsagsbouillon i.
Når bouillonen er opløst kommes der mælk i. Når det er varmet godt op kommes der lidt ost i af gangen til det hele er smeltet og der kommes oregano i.
Man kan putte skinketern i efter smag og behag.
Smages til med salt og pepper.
Serveres med pasta

Tips:

Man kan putte ostesovs i lagsange det giver en rigtig god smag :) (self uden skinketern)




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
1.8    (10 stemmer)

Opskriften er vist 19050 gange,
og udskrevet 176 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Peder  -  2012-11-06 16:09:14
den skal have varme og derefter omrørning så bliver den super. kan iørigt tilføje at det er god med rejer i. hilsen Peder Roede


Diana  -  2012-04-22 17:36:18
Synes den er kanon god... hverken klumper eller smager mærkeligt. En sovs jeg vil gøre brug af.. :)


hanne  -  2012-02-06 17:43:06
Forfærdelig opskrift!! Klumpet, grumset, tynd sovs...


Bruno  -  2011-09-07 18:30:33
har nu prøvet den, jeg syntes det smager super med mozzerella ost.


Jonathan  -  2011-07-09 13:02:47
Det var en rigtig god opskrift. Vi bruge mozzerella ost, både frisk og revet. Det klumpede en smule, men hvis man følger opskriften, og putter lidt af i gangen, så virker det. Man skal bare have tålmodighed, den klumper og klistrer helt vildt i starten, men hvis man bare har tålmodighed og bliver ved med at røre, så går det, og når man er overbevist om at man har gjort noget forkert, fordi den bare ikke smelter, så bliv ved, det kommer:D Vi begik så den fejl at putte 450 gram ost i. Det var da vidst lidt for meget, men vi fik det da til at virke. hehe


Mira  -  2011-06-27 20:17:32
Har lige prøvet at lave den, den KLUMPER som gry skriver også selv om man kommer lidt i, tror ikke man kan bruge flødehawati, kom lidt i af gangen..


Anni  -  2011-06-09 17:27:07
Jeg har aldrig haft problemer med opskriften, osten ska i lidt af gangen, lad være med at putte for meget i af gangen,så er det den ikke når at smelte ordenlidt og klumper.. Man skal også helst røre rundt i den hele tiden mens man laver den..


Gry  -  2011-05-10 21:13:18
Møg opskrift...!!! Osten smelter ikk og klumper.. smager underligt..