Laks med stegte ris

Laks med stegte ris, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : LakseFisk - Diverse laks

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
100 g.laks
100 g.kogt/dampet ris
2 æg
0.33 tsk.karry
0.5 løg
1 grøn paprika
0.5 spsk.hvedemel
1 spsk.smør
0.5-1 dl.vand
 
Opskrift:
Kog risen dagen før, så bliver den lettere at stege. Steg ris sammen med æg som er let sammenpisket. Skær laks, løg og grøn paprika i skiver. Opvarm en wokpande. Tilsæt smør og steg lakseskiverne under omrøring. Tilsæt løg, karry, hvedemel, og lidt vand. Steg videre. Justér tykkelsen på saucen med vand. Saucen er færdig når løget er blank.

Serveres med den stegte ris.





karakterer:
Opskriften er vist 23152 gange,
og udskrevet 368 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.3    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu