Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Hot fiskelasagne med spinat og laks

Hot fiskelasagne med spinat og laks, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers

HovedretterRet : Hovedretter - Lasagne

Hovedingrediens : LakseFisk - Diverse laks

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Frederik & Louise

Indsendt :




Ingredienser:
 Sovs:
2 fedhvidløg
0.5-1 chili
 Revet cirtonskal fra 1 citron
1 l.sødmælk
 Smør/flydende becel eller lign.
 Mel
 Olie (raps eller anden smagsløs)
 
 Fyld:
 Lasagneplader
1 posefrisk helbladet spinat
1 bakkecherrytomater
400 g.laksestykker (frost)
200 g.hvid fisk (frost) f.eks. alaska polak torsk eller rødspætte.
 


Opskrift:

OBS Sørg for at fisken er optøet.
Tænd ovnen på 200 grader.

Sovs
----
Hak hvidløg samt chili fint. Svits ca. 1 min i en gryde med den varme olie.
Held nu hvidløg og chili i en skål og lad gryden køle en smule af.

Lav nu en klassisk behamelsovs ved at smelte smør og tilsætte mel ved svag varme. Rør nu mælken i lidt ad gangen så sovsen ikke klumper. Når al mælk er rørt i kan der skrues op for varmen.

Tilsæt nu det svitset hvidløg/chili samt revet cirtonskal og få sovsen op ad koge. Jævn evt. med mel rørt ud i kold mælk, hvis den ikke er tyk nok i konsistensen.

Fyld
----
Skær al fisk i små tern.
Vask spinaten.
Skyld og skær cherrytomaterne i kvarte.

Lasagnen
--------
I et fad laver du skiftevis et lag med spinat og tomater og et lag med fisketern.
Når lagene er lavet hældes sovsen over.

Hele herligheden bages i ovnen i ca. 45 min. Husk staniol over, så den ikke bliver sort.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (5 stemmer)

Opskriften er vist 13852 gange,
og udskrevet 316 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu