Laksecannelloni

Laksecannelloni, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : LakseFisk - Diverse laks

Oprindelsesland : Italien

ItalienKilde : Hjerting laks

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
 Sauce:
125 g.Mascarpone
3 dl.piskefløde
3 æggeblommer
 salt
 peber
150 g.reven mozzarellaost
 
 Spinatsaute:
700 g.helbladet spinat
3 skalotteløg
200 g.smør
 salt
 peber
0.5 tsk.Muskatnød, friskrevet
 
 Cannelloni:
8 lasagneplader
1 æg
 
 Fyld:
400 g.laks
2 kernefri tomater
1 storsquash
1 spsk.grofthakket persille
1 spsk.grofthakket basilikum
1 spsk.grofthakket purløg
1 spsk.grofthakket dild
200 g.Mascarpone (italiensk ost)
 salt
 peber
1 spsk.citronsaft
 
Opskrift:
Spinatsaute:
Spinaten blancheres og presses fri for vand. Løgene hakkes og sauteres i smør. Tilsæt spinaten og krydr med salt, peber og muskatnød. Spinaten lægges i bunden af et ildfast fad.

Cannelloni:
Kog lasagnepladerne i 8 min. i rigeligt vand med salt og lidt olie i. Køl dem af i koldt vand og tør dem grundigt.

Fyld:
Laks og tomater hakkes fint i hånden, og squashen skæres i små terninger. Alle ingredienserne til fyldet blandes og fordeles på pastapladerne. Pladerne rulles sammen og limes sammen med det sammenpiskede æg. Rullerne lægges oven på spinaten.

Sauce:
Alle ingredienserne piskes sammen og hældes over rullerne. Retten drysses med mozzarella og bages i ovnen i 30 min. ved 180°.





karakterer:
Opskriften er vist 14584 gange,
og udskrevet 352 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2007-05-15 14:59:30
Det ser lækkert ud, men fedtprocenten i saucen skal vi vist ikke snakke om....

  -   2006-12-22 15:47:10
Hvis i kan lide paste og fisk , prøv denne! den smager fabelagtig godt