Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Sveskebradepandekage

Sveskebradepandekage, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 12 Pers.
Kager i formRet : Kager i form - Bradepandekage

Hovedingrediens : Bær - Svesker

Ukendt oprindelseslandKilde : Per K.

Fryseegnet : Er fryseegnet

Indsendt :


Sveskebradepandekage, billede 4 Sveskebradepandekage, billede 1 Sveskebradepandekage, billede 2 Sveskebradepandekage, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
150 gram Svesker, uden sten 1 sveske ca. 10 gram
1 dl. Portvin, mørk 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
100 gram Valnøddekerner 2.5 dl. hele valnøddekerner svarer til ca. 100 gram.

2 dl. hakkede valnødekerner svarer til ca. 100 gram.
1 spsk. Kartoffelmel 1 tsk. 4.2 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 70 gram
   
  Dej:
150 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
250 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
2 Æg 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
225 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

2 tsk. Bagepulver 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1.5 dl. Letmælk 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   


Opskrift:

Hak sveskerne og kom dem i en lille skål og hæld portvin over. Lad sveskerne trække tildækket i ca. 1 time.

Rør blødt smør og sukker godt sammen med en håndmikser, til det bliver lyst og luftigt. Rør æggene i et ad gangen og rør godt mellem hvert æg.

Bland mel og bagepulver sammen og vend det i dejen skiftevis med mælken.

Lad sveskerne dryppe af i en sigte over en skål - gem portvinen. Vend grofthakkede valnøddekerner og portvin i dejen. Kom de afdryppede svesker i en skål og drys kartoffelmel over. Vend rundt så melet bliver godt fordelt. Bland sveskerne i dejen.

Hæld dejen i en smurt bradepande ca. 23x33 cm. Sæt kagen midt i en kold ovn, indstil på 175 grader C. alm. ovn og bag i ca. 1 time og 15 minutter.

Sluk ovnen og lad kagen stå ved eftervarmen i ca. 10 min. Dæk evt. overfladen af kagen med bagepapir de sidste 10 minutter af bagetiden.

Server kagen kold.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 13686 gange,
og udskrevet 318 gange.


Energi:
KJ total 18602 (4429 kcal)
KJ pr. Pers. 1550 (369 kcal)
Vægt ialt 1287 gram
Vægt pr. Pers. 107 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1445 KJ (344 kcal)
Protein 5.0 gram
Fedt 16.1 gram
Kulhydrat 44.0 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp



Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Irene  -  2015-05-08 13:18:30
Jeg har også kun bagt den i 45 minutter...


Birgitte  -  2011-02-05 13:14:27
1 time og 15 min bage tid er alt for meget. Kagen blev desværre meget tør. God smag.