Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Indbagt laks med perleløg, porrer og estragon

Indbagt laks med perleløg, porrer og estragon, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : LakseFisk - Laksefilet uden skind

Ukendt oprindelseslandKilde : Hjerting laks

Indsendt :


Indbagt laks med perleløg, porrer og estragon, billede 4 Indbagt laks med perleløg, porrer og estragon, billede 1 Indbagt laks med perleløg, porrer og estragon, billede 2 Indbagt laks med perleløg, porrer og estragon, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
4 pladerfrossen butterdej
600 g.laksefilet uden skind
1 æg
3 porrer
2 dl.hvidvin
4 dl.fiskebouillon
25 g.maizenamel
2 dl.piskefløde
 salt
 peber
200 g.perleløg (evt. frosne)
1 spsk.hakket estragon
 


Opskrift:

Rul den optøede butterdej ud på et melstrøet bord. Læg et stykke laks på hver plade, pensl kanten med et sammenpisket æg og fold herefter dejen over fisken. Tryk kanterne til med en gaffel.

Bag dem i ovnen ved 180 grader C. alm. ovn i ca. 15 minutter.

Rens porrerne, skær dem i skiver og kog dem let.

Kog hvidvin og fiskebouillon ind til det halve. Jævn med maizenamel og kom fløden på. Kog ind til passende konsistens og smag til med salt og peber.

Kom porrer og perleløg i saucen og kog den igennem, til grøntsagerne lige akkurat er møre. Tilsæt estragon.

Serveres med kartofler.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.4    (20 stemmer)

Opskriften er vist 38775 gange,
og udskrevet 1779 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Pia  -  2008-02-19 19:44:41
Selve laksen i butterdej smager lækkert. Sovsen virker meget rodet i smagen med alt det der skal i.


Per  -  0000-00-00 00:00:00
Pensl også selve pakkerne når de er lukkede. Jeg syntes at pakkerne skulle have lidt længere tid før de blev rigtig sprøde, efter de 15 minutter satte jeg temperaturen op til 250 og gav dem en 5-10 min ekstra.


Beth  -  0000-00-00 00:00:00
Jeg skiftede hvidvinen ud med mere fiskebouillon (terning)