Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Fiskelasagne med spinat 02

Fiskelasagne med spinat 02, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Lasagne

Hovedingrediens : TorskeFisk - Kulmule

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Er fryseegnet

Indsendt af : Ida

Indsendt :

Fiskelasagne med spinat 02, billede 4 Fiskelasagne med spinat 02, billede 1 Fiskelasagne med spinat 02, billede 2 Fiskelasagne med spinat 02, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
600 gram Kulmulefilet uden skind
200 gram Lasagneplader, friske 1 pakke friske lasagneplader indeholder 200 gram.
5 Tomater 1 mellem tomat vejer ca. 100 gram.
   
1 Løg 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
2 fed Hvidløg Et almindeligt fed hvidløg vejer ca. 4 gram.
1 spsk. Rapsolie 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
500 gram Helbladet spinat, dybfrost
   
  Bechamelsauce:
1 dl. Letmælk 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
2 spsk. Maizena majsstivelse 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
4 dl. Letmælk 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 tsk. Muskat, friskrevet
75 gram Revet ost, mozzarella 45+ Revet:
1 spsk. 3 gram
1 spsk 10 gram
1 dl. 40 gram
   
  Topping:
75 gram Revet ost, mozzarella 45+ Revet:
1 spsk. 3 gram
1 spsk 10 gram
1 dl. 40 gram
   


Opskrift:

Skær lasagnepladerne ud sa de passer til 2 lag i et lasagnefad. Skær tomaterne i skiver.

Hak løg og hvidløg fint. Varm olien i en gryde, og brun løgene et par minutter. Tilsæt frossen spinat og damp under låg, indtil spinaten er optøet. Krydr med salt og peber.

Bechamelsauce:
Rør 1 dl af mælken med majsstivelse til en jævning. Varm resten af mælken i en gryde, og rør jævningen i under omrøring. Kog saucen op, smag til med muskatnød, salt og peber, og smelt halvdelen af mozarellaosten i saucen. Tag gryden af varmen.

Fordel lagvis i et smurt ovnfast fad lasagneplader, spinat, fisk, tomater og bechamelsauce i nævnte rækkefølge. slut med et lag sauce, og drys resten af mozzarellaosten over. Krydr med salt og peber.

Sættes i ovnen ved 200 grader C. alm. ovn i ca 35 minutter.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)

Opskriften er vist 18196 gange,
og udskrevet 261 gange.


Energi:
KJ total 9191 (2188 kcal)
KJ pr. Pers. 2297 (547 kcal)
Vægt ialt 2638 gram
Vægt pr. Pers. 659 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 348 KJ (82 kcal)
Protein 7.2 gram
Fedt 2.7 gram
Kulhydrat 7.7 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp



Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu