Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Fuldkorns knækbrød

Fuldkorns knækbrød, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

Brød boller og kiksRet : Brød boller og kiks - Knækbrød

Hovedingrediens : Gryn / Korn - Divers gryn/korn

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Nej

Indsendt af : Mutti

Indsendt :





Ingredienser:
30 g.havregryn
30 g.solsikkefrø
30 g.græskarkerner
40 g.sesamfrø
50 g.hørfrø
100 g.hvedemel el speltmel
0.5 tsk.bagepulver
1 tsk.salt
1 dl.vand
0.5 dl.koldpresset rapsolie
 


Opskrift:

Kom gryn, kerner og frø i en skål sammen med mel, bagepulver og salt.
Tilsæt vand og olie og rør dejen godt sammen. Den skal være klistret.
Læg dejen op på et stykke bagepapir og læg endnu et stykke bagepapir ovenpå. Rul dejen ud mellem de to stykker bagepapir, så den passer til størrelsen på en bageplade.
Løft forsigtigt dejen inkl. bagepapir over på bagepladen. Fjern det øverste stykke bagepapir.
Bag knækbrødet i forvarmet ovn ved 200 grader i ca. 15 min. Afkøl på bagerist og knæk i mindre stykker.
Opbevar i en papirspose eller en tætsluttet dåse.

Tips:

Tip: Man kan strege knækbrødet op med en spore, inden det kommer i ovnen, så er det lettere at brække i enartet stykker bagefter bagningen. Meget nem opskrift!







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (5 stemmer)

Opskriften er vist 26696 gange,
og udskrevet 696 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Jens  -  2013-09-07 13:52:35
Super god


  -  2013-06-13 13:31:54
Hvad er det der gør knækbrød sprødt?


stokholm  -  2013-01-04 16:00:03
De er rigtig gode, jeg bruger dog en blandning af fuldkorns hvede og groft rugmel, det giver et godt bid.


  -  2011-05-30 14:16:22
Har lige lavet det, og det smager helt vildt godt. :D


  -  2011-04-06 17:45:13
Undrer mig dog over titlen 'fuldkorns knækbrød', da der jo er tale om hvedemel og div. frø og kerner!?


Julie  -  2011-03-11 13:49:48
Dette knækbrød er fantastisk! det mætter, smager utrolig godt, og super godt til mellem måltider :) kan helt klart anbefales