bladselleri i små tern2 stilke bladselleri i små tern
1
lille hakket løg1 lille hakket løg
250
g.
røde linser250 g. røde linser
1
l.
grøntsagsbouillon1 l. grøntsagsbouillon
salt salt
Endvidere: Endvidere:
0.5
hvidkål eller et spidskål i tynde strimler0.5 hvidkål eller et spidskål i tynde strimler
julienne af ingefær julienne af ingefær
plukket koriander plukket koriander
groft brød groft brød
Opskrift:
Rist spidskommen og korianderfrø på en tør, varm pande, til de begynder at dufte. Stød dem i en morter sammen med hvidløg og chili. Rist krydderierne i olivenolie i en stor, varm gryde sammen med ingefær, gulerødder og løg. Det skal ikke tage farve, men løgene skal blive klare.
Kom linser på og lad dem få varmen. Tilsæt bouillon og lad suppen simre under låg i ca. 20-25 minutter, eller til grøntsager og linser er møre og udkogte.
Smag suppen til med salt og anret kål i dybe tallerkner eller skåle. Hæld den rygende varme suppe over og top med ingefær og koriander og giv groft brød til.
karakterer:
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.
Opskriften er vist 4663 gange, og udskrevet 76 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider