Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Flutes/Hvidløgsflutes

Flutes/Hvidløgsflutes, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 stk.

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Diverse Tilbehør

Hovedingrediens : Rodfrugter - Hvidløg

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Er fryseegnet

Indsendt af : Marie

Indsendt :





Ingredienser:
25 g.gær
5 dl.lunkent vand
300 g.Speltmel grahamsmel hvid hvede eller fuldkornshvedemel
1 tsk.salt
500 g.hvedemel
 


Opskrift:

- Kom gær og vand i en skål og rør til
gæren er opløst
- Tilsæt spelt-, graham-, eller fuldkornshvedemel, salt og halvdelen af hvedemelet. ælt dejen og tilsæt mere efterhånden indtil dejen er fast og lige akkurat slipper fingeren
- dæk skålen og lad dejen hæve 1 time et lunt sted
- form dejen til flutes og læg dem på en bageplade beklædt med bagepapir og lad dem hæve endnú 30 minutter
- Pensl flutene med kærnemælk eller andet surmælksprodukt
- skær riller i flutene med en skarp kniv
- Bag flutene i ovenen i 15-20 min ved 220 grader (Varmluft 200 grader)

Tips:

Til hvidløgs flutes: 1 tsk. Olivenolie 1 fed finhakket hvidløg 1spsk. finhakket persille 2 flutes Bland olie, hvidløg og persille sammen skær riller i det færdigbagte flute. ca. 2/3 igennem og med 3 cm. afstand smør hvidløgsolien ned i rillerne med en bordkniv Varm flutet i ovnen ved 220 grader (varmluft 200 grader) lige inden det skal spises Server flutet helt og bræk af ved bordet ..







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.6    (7 stemmer)

Opskriften er vist 34270 gange,
og udskrevet 545 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Victor og Nicolaj  -  2016-11-29 12:58:02
hhhhhhmmmmm det er lækkeret


Mejsevej  -  2013-04-14 20:22:42
Super nemt flutes og mega lækre både uden og med hvidløg. Nu en fast inventar på køleskabet