| |
|
Pistaciesmåkager
Pistaciesmåkager, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Alletiders Kogebog
|
250 | g. | hvedemel250 g. hvedemel | 100 | g. | sukker100 g. sukker | 100 | g. | usaltet smør100 g. usaltet smør | 0.5 | | æg0.5 æg | 100 | g. | pistaciemasse100 g. pistaciemasse | 0.5 | tsk. | pistacieesens0.5 tsk. pistacieesens | | | et par dråber grøn farve et par dråber grøn farve | | | | 0.5 | | æg 0.5 æg | | | håndfuld usaltede pistacienødder håndfuld usaltede pistacienødder | | | perlesukker perlesukker | | | |
| |
alt untagen mel blandes sammen.
Si melen i og rør godt, rulles til en pølse og lægges i fryseren i et par timer
skæres ud og pensles med æg, og drysses med finthakkede pistacienødder og perlesukker
bages 220 grader i 6 min eller til de er let gylne i kanten
Tips:
wiltons pastafarve er bedst, da den er tykkere end alm.frugtfarve, og ikke ændre konsistensen på dejen
|
|
Bedømmelse af denne opskrift:
4.9
(8 stemmer)
Opskriften er vist 6648 gange, og udskrevet 84 gange.
| |
|
|
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
|
|