sukkerærter, evt. frosne100 g. sukkerærter, evt. frosne
2
plader
nori-tang2 plader nori-tang
5
spsk.
olivenolie5 spsk. olivenolie
1
lime, saften heraf1 lime, saften heraf
2
tsk.
salt2 tsk. salt
peber peber
Opskrift:
Kog risene løse efter anvisningen på posen og lad dem køle af.
Rist mandlerne lysebrune på en tør pande og lad dem køle af.
Sukkerærterne blancheres i 2 min.
Guleroden skrælles og skæres i julienne (tændstiktynde strimler). Tangpladerne klippes i tynde strimler med en saks.
Olie, salt, peber og limesaft piskes sammen til en dressing og blandes i de lune ris.
Bland gulerodsstrimler,sukkerærter, tang, spirer og mandler i rissalaten. Lad den marinere, gerne mindst en halv time.
Laksestykkerne lægges i et ildfast fad og pensles med en marinade af olivenolie og limesaft. Laksestykkerne grilles under ovnens grill (eller på havegrill) i 6-10 min. efter størrelse. Drys med salt.
Laksen serveres med rissalaten og japansk syltet ingefær i små bunker på tallerknen. Sojasauce serveres separat.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 3.7
(3 stemmer)
Opskriften er vist 18416 gange, og udskrevet 294 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider