Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Glaseret laks

Glaseret laks, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : LakseFisk - Laksefilet

Ukendt oprindelseslandKilde : Hjerting laks

Indsendt :





Ingredienser:
4 laksefileter
1 spsk.olivenolie
10 g.smør
2 spsk.Dijonsennep
 saft og skal af 1 lime
10 g.frisk ingefær
 salt
 peber
 
 Sauce:
2 dl.fiskebouillon
2 dl.piskefløde
1 tsk.grovkornet sennep
2 tsk.maizena
 salt
 peber
 
 
 
 
 


Tilbehør:
ris, f.eks. basmati, forårsløg
Opskrift:

Fjern skindet fra laksefileterne og brun dem i olie tilsat smør. Læg dem i et smurt ovnfast fad. Rør sennep med limesaft, limeskal, finthakket ingefær, salt og peber og smør det på laksefileterne. Steg laksefileterne i ovnen ved 200 grader i 8-10 min. Kog risene som angivet på emballagen. Når risene er kogte, kan de kommes i små forme som vendes ud på tallerkenen ved servering. Til saucen koges fiskebouillon op med fløde. Tilsæt sennep og jævn med maizena, udrørt i lidt koldt vand. Smag til med salt og peber. Blancher forårsløgene i letsaltet vand i 2 min. Server fisken med ris, sauce og forårsløg.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.9    (4 stemmer)

Opskriften er vist 15184 gange,
og udskrevet 327 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu