Tigerejer med brune ris og buerre blanc

Tigerejer med brune ris og buerre blanc, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

ForretterRet : Forretter - Forretter

Hovedingrediens : Rejer - Diverse rejer

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Ikke frysegenet

Indsendt af : Nathalie

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
 Beurre blanc:
3 spsk.hvid vineddike
3 spsk.tør hvidvin
2 spsk.finthakket skalotteløg
0.5 tsk.salt
0.125 tsk.Hvid peber
250 g.koldt smør
 
 Tigerrejer (5-6 rejer pr. mand til forret ellers flere)
1 pk.bacon
3 dl.brune ris
 
 Madspyd (i træ eller metal)
 
Opskrift:
Beurre blanc:
Sæt vineddike, vin, skalotteløg, salt og peber til at koge i en gryde ved stærk varme og lad det kog ind indtil væsken er reduceret til ca. 1½ spsk.

Si løgene fra og klem væden fra dem. Tilsæt nu ca. 3 spsk. af den kolde smør til denne indkogte fond under konstant piskning indtil smørret er fuldstændig blandet med med fonden.

Sæt gryden over ved laveste varme og tilsæt resten af smørret i flere små portioner under stadig piskning. Der skal ikke tilsættes mere smør inden det allerede tilsatte er indpisket i saucen.

Smørsaucen er færdig når den bliver en tyk elfenbensfarvet crème. Serveres i en forlunet sauceskål til alle salgs fisk.

Brune ris:
Sæt risene over med lidt salt.

Tigerrejer:
Tigerrejerne pilles og vikles ind i bacon. Brug kun så meget bacon, så stykket kan nå rundt om rejen og lige overlappe. Rejerne trækkes på madspyd og steges på panden til baconen er færdig.


Tips:

Retten serveres gerne i skål, buerre blanc ud over de brune ris og med de flotte tigerrejespyd på toppen. Bon appetit Skal retten bruge som hovedret, brug da flere ris og flere rejer.





karakterer:
Opskriften er vist 4410 gange,
og udskrevet 71 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu