Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Tigerejer med brune ris og buerre blanc

Tigerejer med brune ris og buerre blanc, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

ForretterRet : Forretter - Forretter

Hovedingrediens : Rejer - Diverse rejer

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Ikke frysegenet

Indsendt af : Nathalie

Indsendt :





Ingredienser:
 Beurre blanc:
3 spsk.hvid vineddike
3 spsk.tør hvidvin
2 spsk.finthakket skalotteløg
0.5 tsk.salt
 Hvid peber (ca. 1/8 tsk.)
250 g.koldt smør
 
 "Tigerrejer (5-6 rejer pr. mand til forret ellers flere)
1 pk.bacon
3 dl.brune ris
 
 Madspyd (i træ eller metal)
 


Opskrift:

Beurre blanc:
Sæt vineddike, vin, skalotteløg, salt og peber til at koge i en gryde ved stærk varme og lad det kog ind indtil væsken er reduceret til ca. 1½ spsk.

Si løgene fra og klem væden fra dem. Tilsæt nu ca. 3 spsk. af den kolde smør til denne indkogte fond under konstant piskning indtil smørret er fuldstændig blandet med med fonden.

Sæt gryden over ved laveste varme og tilsæt resten af smørret i flere små portioner under stadig piskning. Der skal ikke tilsættes mere smør inden det allerede tilsatte er indpisket i saucen.

Smørsaucen er færdig når den bliver en tyk elfenbensfarvet crème. Serveres i en forlunet sauceskål til alle salgs fisk.

Brune ris:
Sæt risene over med lidt salt.

Tigerrejer:
Tigerrejerne pilles og vikles ind i bacon. Brug kun så meget bacon, så stykket kan nå rundt om rejen og lige overlappe. Rejerne trækkes på madspyd og steges på panden til baconen er færdig.


Tips:

Retten serveres gerne i skål, buerre blanc ud over de brune ris og med de flotte tigerrejespyd på toppen. Bon appetit Skal retten bruge som hovedret, brug da flere ris og flere rejer.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 3535 gange,
og udskrevet 28 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu