Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Kirsebærsovs 03

Kirsebærsovs 03, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

Varm DessertRet : Varm Dessert - Diverse Varme desserter

Hovedingrediens : Bær - Kirsebær

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
1 kg.kirsebær (frosne)
6 dl.vand
3 dl.hyldebærsaft
100 g.sukker
30 g.kartoffelmel og
2 dl.vand til jævning
 


Opskrift:

Bring kirsebær vand og saft i kog, og lad det koge til kirsebærrene er møre. Smag sovsen til med sukker.
Lav jævningen og tilsæt den under omrøring, rør til sovsen har klar mørk farve.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 8563 gange,
og udskrevet 103 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

m k hansen  -  2010-12-25 00:31:49
Der er nok kirsebærsovs til 16-20 personer alt efter hvor meget man spiser.