Bland gær og en smule mælk (bare nok til at opløse gæren)
Varm resten af mælken op. Smelt smørret sammen med mælken.
Tilsæt den varme blanding til gærblandingen.
Tilsæt sukker, kardemomme, ét af æggene og hvedemelen lidt ad gangen.
Ælt dejen med en bellokrog.
Stil dejen til hævning i 15-30 minuttter.
Efter hævningen hakker du chokoladen grovt og fordeler den i dejen.
Form dejen til boller og sæt dem på pladen.
Pensel bollerne med det sidste æg.
Bollerne bages i ovnen ved 225 grader i 15 minutter.
karakterer:
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.
Opskriften er vist 4127 gange, og udskrevet 71 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider