Gelerand 02

Gelerand 02, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 pers

Kold DessertRet : Kold Dessert - Diverse kolde desserter

Hovedingrediens : -

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red:


Ingredienser:
2 ds.syltede figner (eller anden frugt efter ønske)
6 Husblas, blade
2 dl.sukkerlage fra de syltede frugter
2 dl.sød hvidvin
 
Opskrift:
Læg husblasen i kold vand i ca. 5 min
hæld 2 dl lage fra dåserne i en gryde og varm op uden at koge.
Vrid Husblassen lidt op - læg den i den varme sukkerlage og rør til den er smeltet.
Tag gryden af varmen og rør vinen i.
Læg de afdryppede frugter i en halvdyb form - eller en randform - hæld den havlstivnede vingele over frugterne langtsomt, så de bliver liggende på plads og alle hulrum bliver udfyldt.
Stil formen tildækket i køleskab mindst en time.

Kan forberedes dagen før.

Tips:

serveret evt med Mandelcreme


karakterer:
Opskriften er vist 11540 gange,
og udskrevet 137 gange.

Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu