Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Kærnemælkshonning

Kærnemælkshonning, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

SyltningRet : Syltning - Diverse syltning

Hovedingrediens : Mælkeprodukter - Kærnemælk

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Pernille

Indsendt :




Ingredienser:
10 dl.kærnemælk
1000 g.sukker
1 vanillestang
 


Opskrift:

Bland kærnemælk og sukker i en gryde. Halvér vanillestangen, skrab kornene ud og put både korn og de halve stænger i gryden. Varmes langsomt op (jo langsommere den varmes op, jo mindre grynet bliver honningen.) Koges ved svag varme (uden låg) i 3-4 timer (afhængig af hvor tyk konsistensen skal være) indtil den ligner karamel. Rør af og til.

Når honningen er færdig hældes den på glas og kan opbevares på køl eller ved stuetemperatur (igen afhængig af hvilken konsistens, man vil have.)




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 3489 gange,
og udskrevet 31 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu