Karryris med æg og kylling

Karryris med æg og kylling, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Pers.

FrokostRet : Frokost - Frokostretter

Hovedingrediens : Kylling - Diverse kylling

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Er ikke fryseegnet

Indsendt af : Jamie_Egeberg

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
250 g.kogte ris
100-150 g.kylling
2 æg
 madraskarry (eller anden gul karry)
 olie(oliven fungerer godt)
 salt
 peber
 
Opskrift:
Skær kyllingen i små stykker, så små som muligt. Hæld olie og karry på en pande og varm panden. Når karryen er brændt let af smides kyllingen på panden og svistses, derefter skrues ned for varmen. Olie, karry, salt og peber på en anden pande og brænd karryen af. Kom risene på panden og bland rundt til de alle har taget farve af karryen, derefter blandes kyllingen ned i risene. Fordel det jævnt på panden, så bunden af panden ikke er synlig, slå derefter æggene ud oven på ris/kylling blandingen. Prik hul på blommerne og bland det hele rundt, så æggene bliver jævnt fordelt i blandingen. vend i det til alt æg er stegt. Server i en dyb tallerken.

Tips:

en nem ret hvis man har rester af ris og stegt kylling fra gårsdagens aftensmad. paprika kan give et ekstra pift, eller evt en lille sjat fløde. passer godt til studerende.





karakterer:
Opskriften er vist 23100 gange,
og udskrevet 230 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.6    (8 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2016-01-24 12:37:14
det den bedste kylling i karry jeg nogensinde har smag den er dejlig mild og l;;ker

  -   2014-10-13 13:09:46
Hvor meget karry skal man bruge?