Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Karryris med æg og kylling

Karryris med æg og kylling, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1-2 pers

FrokostRet : Frokost - Frokostretter

Hovedingrediens : Kylling - Kyllinger - Diverse kylling

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Er ikke fryseegnet

Indsendt af : Jamie_Egeberg

Indsendt :




Ingredienser:
250 g.kogte ris
100-150 g.kylling
2 æg
 madraskarry (eller anden gul karry)
 olie(oliven fungerer godt)
 salt
 peber
 


Opskrift:

Skær kyllingen i små stykker, så små som muligt. Hæld olie og karry på en pande og varm panden. Når karryen er brændt let af smides kyllingen på panden og svistses, derefter skrues ned for varmen. Olie, karry, salt og peber på en anden pande og brænd karryen af. Kom risene på panden og bland rundt til de alle har taget farve af karryen, derefter blandes kyllingen ned i risene. Fordel det jævnt på panden, så bunden af panden ikke er synlig, slå derefter æggene ud oven på ris/kylling blandingen. Prik hul på blommerne og bland det hele rundt, så æggene bliver jævnt fordelt i blandingen. vend i det til alt æg er stegt. Server i en dyb tallerken.

Tips:

en nem ret hvis man har rester af ris og stegt kylling fra gårsdagens aftensmad. paprika kan give et ekstra pift, eller evt en lille sjat fløde. passer godt til studerende.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.6    (8 stemmer)

Opskriften er vist 21033 gange,
og udskrevet 166 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

safa0163  -  2016-01-24 12:37:14
det den bedste kylling i karry jeg nogensinde har smag den er dejlig mild og l;;ker


Lasse  -  2014-10-13 13:09:46
Hvor meget karry skal man bruge?