Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Laksetournedos

Laksetournedos, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : LakseFisk - Laksetournedos

Ukendt oprindelseslandKilde : Hjerting laks

Indsendt :





Ingredienser:
1 kg.laksetournedos
2 spsk.smør
2 spsk.olie
 
 Fyld.:
1/2 savojkål
1/2 citron
2 spsk.smør
 
 Sovs:
2 dl.fiskefond
2 dl.hvidvin
1 spsk.madagaskarpeber
2 spsk.hakket skalotteløg
2 spsk.maizenamel
2 dl.creme fraiche 38 %
1 æggeblomme
 
 Garniture.:
 Resten af savojkålen
1/2 citron
 
 


Opskrift:

Læg savojkål i midten af tallerknen, laksetournedos ovenpå med sovsen omkring. Befri laksefileten for skind og ben. Skær nogle strimler på langs af fileten (20 cm. lange og 2-3 cm. brede) Snit savojkålen og sautér den i en gryde med smør, salt og peber.

Bøj laksestykkerne sammen, så de danner ringe. Fyld savojkålen i midten. Fæst enderne med en tandstik. Sørg for at skindsiden vender ud. Skær noritangen i passende strimler inden du vikler den om laksetournedoserne.

Reducér fiskefond, hvidvin, skalotteløg og madagaskarpeber til det halve. Si peber og løg og gem det. Jævn suppen med maizena og vend sammenpisket creme fraiche og æggeblomme i sovsen. Blend evt. Sovsen kommes tilbage i gryden men må herefter ikke koge. Kom løg og peberkorn i inden servering.

Steg tournedoserne på panden. Sautér resten af savojkålen i en gryde med smør, salt og peber.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
2.8    (2 stemmer)

Opskriften er vist 8865 gange,
og udskrevet 87 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu