Skræl og riv gulerødderne, mos bananerne
Rør gæren ud i vandet, kom salt, yoghurt og æg i, og bland det godt.
Kom gulerødder og bananer i, og rør godt rundt.
Fuldkornshvedemel og hvedemel blandes i en seperat skål, og tilsættes lidt efter lidt til dejen. Det hele æltes godt sammen.
Lad dejen hæve overdækket et lunt sted i ca. 1 time.
Form bollerne (brug evt. to skeer), og lad dem efterhæve i 15 minutter.
Bag bollerne i ovenen ved 200 grader i ca. 15 min.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.7
(6 stemmer)
Opskriften er vist 14095 gange, og udskrevet 298 gange.
Kommentarer
Mattias - 2011-03-20 09:40:27 Lækre boller, som er ideelle til eftermiddagsmad til vuggestue, da bollerne er dejligt "svampede", og samtidigt lette i forhold til andre fuldkornsboller...
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider