Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Selleriremoulade

Selleriremoulade, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Remulade

Hovedingrediens : Rodfrugter - Selleri

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
3-400 g.knoldselleri
1 dl.hvidvinseddike
 Salt
2-3 spsk.Dijonsennep
3 spsk.Creme fraiche
1 spsk.Mayonnaise
 Peber
 


Opskrift:

Gør sellerien I stand og riv den groft. Bring ca. 1 l. vand i kog sammen med vineddike og salt. Kom sellerien i og lad den koge op. Hæld den i en sigte og brus den over med koldt vand. Klem vandet af sellerien. Kom den i en skål og bland den med sennep, creme fraiche, mayonnaise salt og peber. Smag evt. til med lidt mere vineddike.

Tips:

Selleriremoulade kan serveres som forret med lidt ristet brød til og som tilbehør til sprængt eller kogt kød, eller skindstegt fisk og kogte skaldyr f.eks. hummer.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 2768 gange,
og udskrevet 44 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu