Selleriremoulade

Selleriremoulade, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Remulade

Hovedingrediens : Rodfrugter - Selleri

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
3-400 g.knoldselleri
1 dl.hvidvinseddike
 Salt
2-3 spsk.Dijonsennep
3 spsk.Creme fraiche
1 spsk.Mayonnaise
 Peber
 
Opskrift:
Gør sellerien I stand og riv den groft.

Bring ca. 1 l. vand i kog sammen med vineddike og salt. Kom sellerien i og lad den koge op. Hæld den i en sigte og brus den over med koldt vand.

Klem vandet af sellerien.
Kom den i en skål og bland den med sennep, creme fraiche, mayonnaise salt og peber. Smag evt. til med lidt mere vineddike.

Tips:

Selleriremoulade kan serveres som forret med lidt ristet brød til og som tilbehør til sprængt eller kogt kød, eller skindstegt fisk og kogte skaldyr f.eks. hummer.





karakterer:
Opskriften er vist 4794 gange,
og udskrevet 84 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu