Alle ingredienserne arbejdes godt sammen.
Dejen rulles ud til 4 stænger.
Hver stang deles igen i 25 stykker.
dejstykkerne trilles i hånden til kugler,og lægges på en bageplade , derefter trykkes der med en gaffel. (Dyp gaflen i vand så hænger dejen ikke i .)
bages på ovnens midterste rille ved 220 grader i ca. 6-9 min.
Tips:
kan ca. holde sig i op til 4 mdr. i lufttæt embalage
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 5
(3 stemmer)
Opskriften er vist 4162 gange, og udskrevet 63 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider