Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Gratinerede tomater med lufttørret kød

Gratinerede tomater med lufttørret kød, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
ForretterRet : Forretter - Forretter

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
2-4 store tomater
 Salt
 Peber
2 spsk.Finthakket persille
2 spsk.Olivenolie
250 g.frisk mozzarella
 Lidtrøde peberkorn
 Friskkværnet peber
 
 Endvidere:
200 g.bresaola eller lufttørret skinke i tynde skiver
12-16 store oliven i olie
 
 Tilbehør:
 Oliven
 Godt brød
 


Opskrift:

Del tomaterne i halve, drys med salt, peber og lidt olie. Skær den afdryppede ost i tykke skiver og fordel dem over tomaterne. Drys medresten af persillen og lidt røde peber, og dryp olie over. Gratiner tomaterne i en forvarmet ovn ved 200 grader C på øverste rille i ca. 10 minutter, til osten er akkurat smeltet. Anret de varme tomater med kødet og giv oliven og godt brød til.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 2200 gange,
og udskrevet 35 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu