bresaola eller lufttørret skinke i tynde skiver200 g. bresaola eller lufttørret skinke i tynde skiver
12-16
store oliven i olie12-16 store oliven i olie
Tilbehør: Tilbehør:
Oliven Oliven
Godt brød Godt brød
Opskrift:
Del tomaterne i halve, drys med salt, peber og lidt olie.
Skær den afdryppede ost i tykke skiver og fordel dem over tomaterne.
Drys medresten af persillen og lidt røde peber, og dryp olie over.
Gratiner tomaterne i en forvarmet ovn ved 200 grader C på øverste rille i ca. 10 minutter, til osten er akkurat smeltet.
Anret de varme tomater med kødet og giv oliven og godt brød til.
karakterer:
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.
Opskriften er vist 2336 gange, og udskrevet 89 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider