Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Paranød-drømme

Paranød-drømme, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

SmåkagerRet : Småkager - Diverse Småkager

Hovedingrediens : Nødder - Diverse nødder

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Ikke fryseegnet

Indsendt af : LL

Indsendt :





Ingredienser:
100 g.fint hakkede paranødder
200 g.smør eller margarine
125 g.flormelis
4 tsk.vanila
75 g.blød nougat
1/8 tsk.bagepulver
250 g.hvedemel
 


Opskrift:

Foodprocessor kan med fordel anvendes:
Hak paranødderne fint. Rør smør og flormelis med nødderne og kom resten af ingredienserne i og rør/ælt det hele sammen.

Hvis du har en kagesprøjte, kan dejen anvendes med det samme, uden at stå i køleskab. Brug den flade plade med det aflange takkede hul og tryk lange stænger ud på bagepladen, som efterfølgende skæres i 2 cm. stykker, som fordeles på bagepladen.

Bages v. 180 g. i ca. 7 min.

Tips:

Hvis du ikke har en kageprøjte, kan dejen trilles til små kugler, som trykkes let flade, eller rulles i tommelfingertykke stænger, som trykkes let og skæres i 3 cm. stykker pr. kage. (evt. efter dejen har stået ½ time i køleskabet).




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (9 stemmer)

Opskriften er vist 3763 gange,
og udskrevet 31 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Dorte  -  2013-12-14 16:35:06
Lækre lækre lækre !!! Sprøde og smelter på tungen ..... og sikken en smag :-)


Julemor  -  2012-12-08 19:58:27
FANTASTISK 10


Louise  -  2012-12-06 22:01:44
Uuhmmm FANTASTISKE småkager. Tak for opskriften :-)


Birgit  -  2011-12-03 13:33:52
Nu er småkagerne bagt - og der bliver vist ingen tilbage til jul. Øj hvor er de gode - sprøde og smelter på tungen. Absolut en 10'er !


Birgit  -  2011-09-30 16:30:49
Lyder lækre. Dem skal jeg da prøve til jul - glæder mig :-)