Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Appelsin chokolade-mousse

Appelsin chokolade-mousse, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

Kold DessertRet : Kold Dessert - Dessertmousse

Hovedingrediens : Diverse produkter - Chokolade

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Cecillie

Indsendt :





Ingredienser:
125 chokolade
2 spsk.appelsinsaft
2 pasteuriserede ægge blommer
4 skiverAppelsin gerne friske
2.5 dl.fløde
 


Opskrift:

Chokoladen brækkes i mindre stykker og kommes i tyk bundet gryde sammen med appelsin saften, smeltes under låg ved jævn varme. chokoladen afkøles lidt og æggeblommerne røres i. Appelsin kødet skæres i små tern og røres i. Fløden piskes stiv og vendes i. Desserten anrettes i skål eller portions glas og stivner i køleskabet min. 1 time




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (6 stemmer)

Opskriften er vist 17321 gange,
og udskrevet 367 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

  -  2015-06-23 17:31:35
jeg havde problemer, med at min chokolade klumpede, men det kunne masseres ud. det krævede en del arbejde i forhold til andre opskrifter. Pga. røringen og massagen blev meget af luften i flødeskummen klemt ud. derfor blev den mere flydende den den nok burde være.


  -  2011-09-30 16:31:29
det er en rigtig god opskrift. jeg lavede den og den blev rigtig varmt modtaget, den kan varmt anbefales :)


  -  2011-08-12 17:46:22
det ville jeg nu ikke sige.. jeg syntes at det er en udemærket chokolade mousse, men den bliver kun bedere hvis man ikke bruger en særlig stærk chokolade. marabou mørk er god, og så med en lille smugle mere appelsin saft er den perfekt (;


  -  2011-06-12 12:04:42
Virkelig dårlig opskrift. Man kan jo ikke blande smeltet chokolade med appelsinsaft. Så stivner og klumper chokoladen.