Bønnerne nippes og blancheres i kogende, saltet vand. De større tomater skæres igennem. Olivenerne udstenes.
Når bønnerne er klar, hældes vandet fra. De blandes med tomater og oliven i en skål og krydres med basilikum. Derpå hældes olivenolie på. Lad det stå og trække.
Hæld olie og lidt salt i bunden af en bradepande. Læg laksefileter og grøntsagsblandingen i.
Læg ansjoser oven på grøntsagerne og pres lidt citronsaft over laksen.
Retten krydres med havsalt og lidt peber.
Stegetid: 8-12 minutter afhængig af laksefileterne.
BASILIKUM-AÏOLI
Æggeblomme og olie røres forsigtigt sammen, så mayonnaisen ikke skiller. En god spiseskefuld sennep tilsættes.
Hvidløg pureres i en morter sammen med salt og basilikum og blandes i mayonnaisen.
Til sidst krydres med citronsaft, salt og peber.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 3.2
(3 stemmer)
Opskriften er vist 36864 gange, og udskrevet 403 gange.
Kommentarer
Per - 2014-06-18 22:54:14 Skal have noget længere end 8-12 minutter, vi gav den 25 minutter i alm. ovn ved 200 grader C.
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider