Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Valnøddekage med romglasur

Valnøddekage med romglasur, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

Kager i formRet : Kager i form - Diverse kager i form

Hovedingrediens : Nødder - Valnødder

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Er fryseegnet.

Indsendt :





Ingredienser:
250 g.smør
250 g.sukker
4 æg
250 g.hvedemel
1 tsk.Bagepulver
100 g.knuste valnøddekerner
75 g.mørk chokolade
40 g.cocktailbær
 


Opskrift:

Smør og sukker røres hvidt og skummende. Æggene røres i et af gangen. Mel og bagepulver blandes og vendes i dejen.

Chokoladen skæres i mindre stykker og cocktailbærrene snittes og blandes i dejen sammen med valnødderne.

Dejen kommes i en smurt bageform, der sættes på nederste rille i en kold ovn og bages ved 170 grader C. Kagen bages til den er gennembagt, ca 1½ time.

Lad kagen afkøle ca. 10 minutter i formen, inden den vendes ud på en bagerist.

Tips:

Kagen kan evt. pyntes med romglasur. Rør florsukker op med lidt rom, og hæld det over kagen.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 3221 gange,
og udskrevet 55 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu