Valnøddekage med romglasur

Valnøddekage med romglasur, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

Kager i formRet : Kager i form - Diverse kager i form

Hovedingrediens : Nødder - Valnødder

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Er fryseegnet.

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
250 g.smør
250 g.sukker
4 æg
250 g.hvedemel
1 tsk.Bagepulver
100 g.knuste valnøddekerner
75 g.mørk chokolade
40 g.cocktailbær
 
Opskrift:
Smør og sukker røres hvidt og skummende. Æggene røres i et af gangen. Mel og bagepulver blandes og vendes i dejen.

Chokoladen skæres i mindre stykker og cocktailbærrene snittes og blandes i dejen sammen med valnødderne.

Dejen kommes i en smurt bageform, der sættes på nederste rille i en kold ovn og bages ved 170 grader C. Kagen bages til den er gennembagt, ca 1½ time.

Lad kagen afkøle ca. 10 minutter i formen, inden den vendes ud på en bagerist.

Tips:

Kagen kan evt. pyntes med romglasur. Rør flormelis op med lidt rom, og hæld det over kagen.





karakterer:
Opskriften er vist 4226 gange,
og udskrevet 90 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu