Helles sovs
Indsendt af : Helle Indsendt : Red : |
|
|
1. porrerne renses og skæres i tynde skiver.
2. Gulerødder renses og rives groft. 3. Grønsagerne svitses i margarine, flødeost, fløde, sky og kryderier tilsættes. koger let sammen under omrøring. Lad den simre uden låg. Tips: Kan nemt laves dagen før bliver den ikke ringere af. Serveres til okse, kylling, fisk |
|
|
Opskriften er vist 3094 gange,
og udskrevet 87 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Snubbie - 2010-12-06 14:02:01 Mums til oksemørbrad med brunede perleløg , prøv den i vil ikke fortryde :-) |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne