Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Helles sovs

Helles sovs, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Diverse Tilbehør

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Helle

Indsendt :





Ingredienser:
2 porrer
2 gulerødder
15 g.margarine
1 bægerflødeost naturel
1-2 dl.fløde
 evt.lidt sky fra kødet
1 tsk.salt
0.5 tsk.peber
 


Opskrift:

1. porrerne renses og skæres i tynde skiver.
2. Gulerødder renses og rives groft.
3. Grønsagerne svitses i margarine, flødeost, fløde, sky og kryderier tilsættes. koger let sammen under omrøring.
Lad den simre uden låg.


Tips:

Kan nemt laves dagen før bliver den ikke ringere af. Serveres til okse, kylling , fisk




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 2569 gange,
og udskrevet 35 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Snubbie  -  2010-12-06 14:02:01
Mums til oksemørbrad med brunede perleløg , prøv den i vil ikke fortryde :-)