Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Lones julepostej

Lones julepostej, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 8 PERS.

PålægRet : Pålæg - Pålæg

Hovedingrediens : Svinekød - Diverse svinekød

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : ER FRYSEEGNET

Indsendt af : MASSER

Indsendt :





Ingredienser:
300 g.hakket svinelever
200 g.hakket spæk
1 æg
30 g.hvedemel
30 g.margarine
2 dl.mælk
1 lille revet løg
1 tsk.salt
0.5 tsk.peber
1 tsk.allehånde
1 tsk.kardemomme
 


Opskrift:

SMELT MARGARINEN OG AFBAG MELET DERI
TILSÆT MÆLKEN UNDER PISKNING OG LAD DET KOGE IGENNEM UDEN AT BRÆNDE PÅ.
TAG GRYDEN AF VARMEN OG TILSÆTLEVER OG SPÆK SAMT KRYDDERIER - REVET LØG OG ÆG.
DET HELE RØRES GODT SAMMEN OG HÆLDES I EN SMURT FORM PÅ CA. 1 LITER.
BAGER I OVN VED 175 GR. I CA. 75 MIN.

Tips:

KAN MED FORDEL FYLDES I MINDRE ALUFORME OG BAGES LIDT KORTERE TID (FAMILIE PORTIONER TIL FRYSEREN.) SMAGER OGSÅ DEJLIG NÅR DEN LUNES.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 6322 gange,
og udskrevet 49 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu