Pestosnegle

Pestosnegle, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 12 stk.

FrokostRet : Frokost - Madpakke

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Ciea

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
25 g.gær
1 dl.lunkent vand
1 dl.kærnemælk
0.5 tsk.salt
1 spsk.olivenolie
1 dl.grahamsmel
4.5 dl.hvedemel
 
 Fyld:
50 g.pesto
 
Opskrift:
1. Mål alle ingredienser af.
2. Læg bagepapir på en
bageplade.
3. Tænd ovnen på 225
grader.
4. Smuldr gæren i en skål.
5. Hæld vand og kærnemælk
i skålen. Rør godt.
6. Hæld salt og olie i
skålen. Rør.
7. Kom grahamsmelet i
skålen. Bland godt.
8. Kom lidt efter lidt
hvedemelet i skålen.
9. Slå luft i dejen med en
grydeske.
10. Ælt dejen færdig på
bordet.
11. Læg film over dejen
og lad den hæve i
30 minutter.
12. Rul dejen ud til en
firkant på 20x40 cm.
13. Kom pesto på dejen og
smør den ud.
14. Rul dejen sammen til
en 40 cm lang pølse og
klem kanterne sammen.
Skær pølsen ud i 12
skiver.
15. Sæt pestosneglene på
bagepladen og tryk dem
lidt flade. Drys evt. med
revet parmesan.
16. Læg film over pestosneglene
og lad dem
hæve i 15 minutter.
17. Sæt pestosneglene midt
i ovnen og bag dem i
12-15 minutter.
18. Tag pestosneglene ud af
ovnen og lad dem køle af
på en bagerist.

Tips:

Tip: Kom evt. lidt parmesan på sneglene





karakterer:
Opskriften er vist 6514 gange,
og udskrevet 128 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.7    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2011-05-28 13:19:13
Nøj.. Hvor smager de dog dejligt! :)

  -   2010-12-17 13:41:03
de er rigtig gode, men de er fra en kogebog!!!